VIRKER MIN KROP PLUDSELIG IKKE?

Blog opslag

Skrevet af Juliemalykke

27 okt, 2019

Da jeg mødte Morten i en alder af 27 var mit første spørgsmål ikke ”vil du have børn” fordi jeg havde forsøgt at beskytte mig selv og havde overbevist mig selv om at det var helt ok hvis ikke jeg fik børn og derfor var det jo heller ikke så vigtig om Morten ønsket dem og jeg gik faktisk ud fra at det ikke var noget han behøvet fordi han jo var 35 da vi mødtes og ikke har børn fra tidligere forhold. (måske lidt fordomsfuld)
Der går ca. 4-5 måneder før emnet kommer på tale overhovedet i forbindelse med at jeg skal have skiftet min hormonspiral, vi aftalte der at vi ville vente lidt med projekt baby, det blev til 9 måneder med den nye spiral og da jeg får den fjernet tænker jeg det her det bliver ikke et problem fordi jeg i mine start tyvere har været gravid på prævention 2 gange, som dog ikke blev til noget.

Det skulle vise sig at det ikke var så nemt som jeg gik og drømte om, fordi jeg begyndte at teste for at finde min ægløsning og jeg kunne ikke rigtig ramme den, så 3 måneder efter i august 18 kontakter jeg lægen om min undren og han siger kom tilbage i det nye år hvis ikke det er lykkedes for jer inden.
Jeg går dog først til lægen igen i maj 19 og bliver mødt af en anden læge end første gang, hun undrer sig over den anden læge, ikke har henvist mig den gang taget i betragtning at min cyklus var/er meget uregelmæssig efter jeg har fået fjernet min spiral.

Jeg får fat i en gynækolog som kan se mig og vores udredning går i gang, det viser sig at min AMH er lige på grænsen til at være for høj, men alle mine andre prøver er super flotte og der er ingen mistanke om pcos og Mortens sædprøve er let nedsat men ikke noget som bekymre hende på nogle måder.

Vores udredning strækker sig fra maj til september og i mellemtiden har jeg ikke haft menstruation så hvis jeg har en høj AMH så har jeg jo masser æg så hvorfor virker min krop ikke og hvorfor bliver der ikke valgt en ”leder” hver måned som der jo gør hos personer med en normal cyklus.
Jeg har i mellemtiden søgt nettet tyndt for at finde ud af hvad jeg kan gøre for at få min krop til at virker fordi det er jo min krop der ikke virker, jeg har følt mig så forkert.
Det var jo mig der skulle få kroppen til at fungere, men google blev min værste fjende fordi man er jo allerede ramt på sin kvindelighed og man bliver det endnu mere når man begynder at søge rundt på hvad fejler jeg og hvordan får jeg gang i min cyklus, fordi man bliver kun mere forvirret og mere stresset og får bildt sig en masse ind som jo var blevet afvist oppe hos vores gynækolog og inde på den klinik hvor vi er startet i behandling.

Nu har vi været i gennem vores først iui-h forsøg som er endt i en bio, så det er op på hesten igen.

 

 

1 Kommentar

  1. Malene

    Jeg kender det der med at føle sig forkert som kvinde, utrolig godt. Det er noget skørt noget, at man føler skyld over at hormonerne ikke fungerer som de skal. Det er jo på ingen måde din skyld, og du er ikke gået i stykker.

    Jeg krydser fingre for, at I snart får en sund og rask graviditet.
    Kram herfra

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!