Vores første fryseforsøg.

Blog opslag

Skrevet af Caroline Ziegler

19 jan, 2018

Vi har netop været igennem vores første ”rigtige” forsøg. Jeg er kun blevet insemineret en enkelt gang, det var en nødløsning. Både lægerne, Daniel og jeg var klar over at det nok ikke ville lykkedes. Læs eventuelt ’’vores første forsøg’’.

Vores første forsøg læs med her

Vi havde ventet virkelig længe på at komme i gang med dette forsøg, faktisk helt tilbage fra vores første samtale med klinikken i februar. Første gang fik jeg ikke nok hormoner så jeg ikke dannede nok æg, anden gang fik jeg for mange og blev syg af en overstimulering. Efter en overstimulering må man ikke få lagt æg tilbage, man skal vente 2 menstruationer. Den første menstruation fik jeg 4 dage efter ÆU, hvilket vi troede betød at vi ikke skulle vente særligt længe. Der troede vi desværre forkert, for den næste menstruation lod vente på sig. Jeg kom på noget medicin der hedder Provera, der skulle sætte fut i det. Vi havde deadline for at d. 29/11, ellers ville vi ikke kunne nå det inden jul. Den 27/11, begyndte jeg at bløde og jeg skyndte mig at ringe til klinikken! desværre blødte jeg ikke nok, så min slimhinde var ikke blevet afstødt. Jeg fik en ny tid på klinikken d. 29/11. Heldigvis nåede jeg at begynde at bløde ordenligt og min slimhinde var blevet afstødt da vi kom til scanning!

På cyklus dag 20 (d. 18/12) fik jeg lagt et rigtigt fint æg tilbage og lægen sagde ”så er du gravid, til det modsatte er bevist”. Vi var fulde af optimisme! Efter ÆO får man noget der hedder ”Crinone”. Det er virkelig en forfærdelig opfindelse. Jeg får alverdens graviditets symptomer af det. Morgenkvalme, mine bryster bliver ømme, spændte, enorme osv. Det er så tarveligt, for man kan sket ikke regne med de signaler kroppen sender. Henover julen skiftede det fra dag til dag, om jeg troede den var der eller ej. Men som dagene gik, blev jeg mere og mere sikker på at jeg ikke var gravid. Desværre havde min mavefornemmelse ret. Vi skulle først have taget blodprøve d. 2/2 pga. helligdage. Jeg havde naturligvis snyde-testet en smule. Så jeg var forberedt på svaret.

Vi har heldigvis stadigvæk 4 flotte æg på frys. Jeg håber sådan at det bliver et af de 4 æg, så jeg slipper for at skulle igennem den store tur engang til. Selvom det var pisse hårdt at det ikke lykkedes, holder vi hovedet højt!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!