Først og fremmest , TAK fordi at I læser med, at kunne få lov til, at dele vores historie, med alle jer, betyder rigtig meget.

Vi hedder Mathias og Jeanne , og er et ungt par på henholdsvis 29 og 27 år.

Vi mødte hinanden for næsten 10 år siden, via nogle fælles venner, til en fest. Derfra gik det stærkt..

Vi så hinanden næsten hver dag, de efterfølgende 3 uger, og besluttede os for at blive kærester.

Efter 8 mdr. flyttede vi sammen i en fælles lejlighed på et kollegie.

Herefter flyttede vi nærmest 1 gang om året.

Mathias flyttede til Odense for at læse til produktions ingeniør, mens jeg, Jeanne, blev i Sønderborg da jeg var igang som frisør.

PCOS

Sommeren 2012 fik jeg konstateret pcos.

Jeg havde en veninde på frisørskolen, som havde fået det konstateret og hendes “symptomer” var magen til dem, som jeg havde bøvlet med i mange år.

Hvis vi bare havde vidst på det tidspunkt, hvilket helved vi skulle igennem, ville vi have søgt hjælp med det samme.

Villa, volvo og vovse… og BØRN tak!

I sommeren 2015 købte vi vores drømme HUS. Mathias var nu udlært, og havde fast job på Danfoss, og jeg var selvstændig frisør. Kort tid efter fik vi vores ønske HUND, vores dejlige dreng Joey .

I vinteren 2015 besluttede vi os for at søge hjælp til at få vores ønske BARN. Vi havde på det tidspunkt, prøvet selv i halvandet år, men vi måtte smide håndklædet i ringen, og erkende at det bare ikke var lige til…

Så gik der 2,5 år…

Efter utallige hormon stimuleringer, 4 mislykkede IUI-H forsøg, indlæggelse med voldsom overstimulering og opgivende tanker, står vi nu og venter spændt på svar, på vores første IVF forsøg.

Jeg vil i næste indlæg komme nærmere ind på vores fertilitetsbehandlings historie, om at blive “brugt”, og føle sig mishandlet, af folk der skulle hjælpe en.

// Mathias og Jeanne ❤️

Pin It on Pinterest