Vores IVF opstart

Blog opslag

Skrevet af Babyluppen

15 jun, 2017

Samtale på Fertilitetsklinikken

Jeg var skrækslagen, spændt, nervøs, forventningsfuld og naiv jeg tror ikke der var den følelse som ikke summede rundt i min krop.

Vi blev kaldt til samtale og de undersøgte mig og gennemgik alle de prøver vi havde fået taget. Alt var i den skønneste orden og hun sagde endda at vores chancer var større fordi vi selv før havde opnået graviditet.

Vi gik derfra med en god fornemmelse men stadig med forbehold, for man lærer virkelig også at passe på sig selv i dette forløb. Vi har simpelthen troet, håbet og haft tårnhøje forventning så mange gange og har gang på gang fået de vildeste slag lige i ansigtet. Så på et tidspunkt finder man et leje, hvor ens forventninger bliver skuet en smule ned og man passer rigtig godt på sig selv.

Inden vi kunne starte i behandling skulle vi lige til et informationsmøde…

Vi tænkte ikke så meget over dette møde andet end det var rart at få noget mere information omkring det vi stod overfor at skulle i gang med.

Men hold da op vi blev overrasket, vi havde forestillet os det kun var os der skulle til dette møde. Men inde i salen sad 50 forventningsfulde par og ventede på information. Jeg synes det var en smule grænseoverskridende i starten at sidde der. Men vi var jo alle i samme situation så det blev mere afslappet som tiden gik.

Vi fik rigtig meget brugbar information, det var et rigtig godt og informativt møde med forskellige fagpersoner og video så man kunne se hvordan det hele foregik.

Det var alligevel også rart at vide at vi ikke er de eneste der kæmper denne urimelige kamp..

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!