Vores kærlighedsbarn

Blog opslag

Skrevet af FruChrisser

16 maj, 2018

Julemanden kom med en god julegave sidste år…. For at beskytte os selv, blev vi ved med at sige: Vi bliver måske ikke godkendt på ny. For så var vi lige som forberedte på det.

MEN – Der tikkede en sms ind at der var kommet brev fra Statsforvaltningen i E-boksen. Med bankende hjerte loggede jeg mig ind og åbnede brevet. Og der stod at vi var godkendt til ydeligere 2 år – altså frem til 22 januar 2020.

Den bedste besked at få, samt kunne fortælle til familie og venner.

Julen blev holdt, nytåret kom og et nyt år begyndte. Stadig ingen baby, stadig ikke det magiske opkald omkring et lille barn til os. Så 2018 startede på alle måder sådan som de foregående år har gjort. Barnløs…. ☹

Skeen måtte i den anden hånd, Jeg startede med at finde nyt arbejde, sige mit job op og stort set ligge syg hele feb. mdr. med influenza. Men så var jeg også klar til at starte på mit nye arbejde som jeg er rigtig glad for. Så for mig mindre stress i min hverdag, knuden i maven forsvandt og det begyndte så småt at blive forår. Og jeg prøvede at ændre tankegangen fra at være negativ til positiv og skubbe adoption lidt væk for en stund. Bare for at kunne overleve smerten, jeg blev kun mindet om det når nogen spurgte om emnet. Har været god til igennem tiden at lukke øjnene for de ting der gør ondt, men af og til dukker det op og vi må snakke om det.

Ventetiden er stadig i gang, håber den kommer til at gå stærkt og drømmen om opkaldet snart vil komme. MEN vi er godkendte til 2 år mere og det letter så meget og vi har en bekymring mindre. 😊

Vores julemand kom med nyheden!! <3

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!