Voreshistorie indtil videre… del 1

Blog opslag

Skrevet af Storedroemme

19 dec, 2018

Hej alle sammen!

Jeg hedder Maria og jeg er 24 år gammel. Jeg er kærester med Christian på 32,på 6. år. Vores rejse startede tilbage i starten af 2017, hvor vi blev enigeom, at det var nu vi var klar til at starte vores egen familie. Jeg havde ethalv år forinden smidt p-pillerne, så de forhåbentlig var ude af kroppen når vivar klar.
Jeg gik i gang med diverse ægløsningstests, og vi ramte det perfekte tidspunkthver måned. Men alligevel skete der til vores store overraskelse ikke noget.
Efter et års tid med regelmæssige menstruationer samt ægløsninger, gik vi tilegen læge i maj måned i år. Vi har verdens sødeste læge, og hun villeselvfølgelig lave en henvisning til Aalborg fertilitetsenhed til os. Jeg fiklavet diverse prøver, og Christian skulle aflevere en sædprøve. Men. Der eraltid et men. Jeg havde et for højt bmi, og skulle derfor tabe mig. Jeg vidstegodt at jeg skulle smide nogle kilo, og var egentlig godt i gang, men det vistesig senere hen, at det ikke bare var nogle kilo.

Efter besøget hos egen læge, modtog vi et langt spørgeskema fra klinikken, samt en tid til forundersøgelse. Der var tre måneders ventetid, samt det fløj sammen med deres sommerferielukning. Et par dage efter blev jeg ringet op af en sød sygeplejerske fra klinikken. Hun ville gerne hjælpe med mit vægttab, og ville gerne se mig hver 2. uge, hvis jeg havde lyst. Det takkede jeg selvfølgelig ja til.
Dog fik jeg mig en overraskelse til første besøg hos sygeplejersken. Jeg skulle tabe 20 kilo inden de ville gøre noget. Her ramte den første mavepuster. 20 kilo! Der var godt nok lange udsigter. Men op på hesten igen, og i gang med vægttab! Jeg fik udleveret kostplaner, og diverse foldere, og så var det bare hjem og i gang.

Til forundersøgelsen blev vi mødt af en rigtig sød mandlig læge, som vi skulle snakke med. Vi snakkede frem og tilbage, og til Christians store overraskelse, var det ikke ham der fejlede noget. Det havde han ellers gået og troet i lang tid, også inden vi mødte hinanden, så det var en dejlig nyhed at få. Lægen synes også at de 20 kilo jeg skulle tabe var meget, og derfor lavede han det om til 10. Han sagde at fordi jeg ikke er så høj, bliver ens bmi utrolig højt, men 20 kilo var langt ude i fremtiden for mig.
Han skannede mig, og alt så fint ud. Han kunne til og med fortælle, at jeg ville få ægløsning inden for de næste par dage. Vi fik svar på blodprøver som alle var fine, og jeg havde et flot amh på 20,6. Han ville anbefale at jeg fik lavet en hsu-undersøgelse for at se, om der er passage i æggelederne. Så dette var næste skridt, når vægten nærmede sig -10 kilo.

Tiden gik, og jeg kom som planlagt hver anden uge for at snakke med sygeplejersken og blive vejet. Det var nu tid til at få lavet hsu-undersøgelsen. Næste gang min menstruation kom, skulle jeg ringe ind til klinikken og få en tid.   

Dette var første del af vores historie, jeg håber i vil læse med når 2. del kommer!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!