YES, VIRKELIG ET FLOT RESULTAT DENNE GANG

Blog opslag

Skrevet af Stine Elisabeth

17 feb, 2020

Tilbage i Maj 19, var vi igennem IVF behandling som kun gav to befrugtet æg ud af de otte vi fik taget ud. Så denne gang satsede vi, i sammenråd med læger og sygeplejesker ude på klinikken, på ICSI behandling og det viste sig at give os et MEGA godt resultat. Vi fik taget tolv æg ud og ud af dem var der ti gode befrugtet æg ! Så nu har vi fået sat et æg op og fået ni æg på frys, hvilket så betyder at en ny omgang behandling med nåle og hormoner, først ville være aktuelt engang næste år så det er bare helt fantastisk !

Der er ingen tvivl om, at vi håber på en positiv graviditetstest om mindre end en uge, MEN er det nu ikke tilfældet denne gang heller, så er det da betryggende at vide at der er så mange æg på frys og dermed alle de chancer endnu. Nu er der meget mere ro på og ikke alt det stres og pres over hårde behandlinger man går i møde.

Jeg er glad for at vi skød året i gang med et så flot ægge resultat for det gør bare at det er nemmere at være positivt og håbefuld. Sådan efter over et år med hormonfyldte behandlinger og negative graviditetsteste, kan det godt begynde at ”mørkne” sig lidt mentalt nogle dage – og på de dage er det jo virkelig vigtigt at holde modet oppe og bare kæmpe videre. Ind imellem har vi brug for lidt sejre – sejre som et flot ægge resultat eller at vi bliver mindre ramt af bivirkninger i en behandlingsperiode. Alle ”små” ting der kan hjælpe eller give lidt glæde har en større betydning jo længere og jo mere man har været igennem. Har i det ikke på samme måde?

Jeg har fra dag et af sagt, at når nu vi var i gang med fertilitet, som rygtet sagde var meget hårdt for krop og psyke, så ville jeg love mig selv at bevare positiviteten og smilet fordi jeg netop mener det er hvad der bærer os igennem det hele. Hvis jeg nu lagde mig ned og var bekæmpet, hvordan skulle vi så nogensinde få et barn??? Så ville jeg jo aldrig blive en mor og Benjamin aldrig blive en far… Og det er der bare ikke noget der hedder i mit hovede  !

Jeg er sikker på at vores drøm om en baby enten allerede er i min mave eller også er den i blandt de ni på frys ! Og det gør at jeg nu er genopladet med en masse energi og gå-på-mod.

I må endelig gerne krydse fingre for os – vi håber på at graviditetstesten viser positiv MEGET SNART !

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!